28 C
Kota Kinabalu
Isnin, Disember 4, 2023
ADVERTISEMENTspot_img

“Saya Sukakan Wanita Garang..”, Iqbal sudi jadi peneman hidup Inspektor Sheila


OLEH kerana hidup terlalu sunyi tidak mempunyai teman istimewa, usahawan sensasi Iqbal Zulkefli terbuka hati untuk mengenal Inspektor Sheila selepas tular beritah mengenai individu itu yang kini sedang mencari suami.


Menurut Iqbal, dirinya mengikuti cerita wanita terbabit di media sosial dan percaya disebalik sifat garangnya, pasti ada ciri-ciri kewanitaan yang menarik hati.

“Tak salah kalau mencuba nasib untuk mencari teman hidup. Saya sukakan wanita yang garang, lagi garang, lagilah saya suka”- iqbal

Katanya lagi, dia memerlukan seseorang seperti Inspektor Sheila dalam hidup agar boleh menjaga dirinya selain mengubahkan diri menjadi lebih baik.

Dalam pada itu, Iqbal memberitahu bahawa dia perlukan wanita yang boleh memahami dirinya sebagai seorang usahawan dan dapat menyayangi dia serta anak angkat, Ziyad.

Sekadar info, sebelum ini Inspektor Sheila atau nama sebenar, S. Sheila Sharon meluahkan hasrat bahawa dirinya terbuka untuk mengenali mana-mana lelaki single yang mahu menjadi kekasihnya tetapi bersyarat.- BEAUTIFULNARA

ADVERTISEMENTspot_img
BERITA BERKAITAN