26 C
Kota Kinabalu
Khamis, Jun 20, 2024
ADVERTISEMENTspot_img

BFA adakan perjumpaan bersama rakan strategiknya SPEV

KUALALUMPUR: Beicip Franlab Asia (BFA) telah mengadakan perjumpaan bersama dengan rakan strategiknya iaitu SBH Polaris energy venture (SPEV) dalam membincangkan berkenaan pemasaran dan pembangunan perniagaan bagi meningkatkan lagi nilai kepada para pemegang sahamnya.

Dalam perjumpaan itu, SPEV disaran menyesuaikan diri dengan cepat secara bekerja rapat bersama BFA bg memastikan cabaran perniagaan dpt diatasi secara efektif dengan membina kredibiliti yang mantap dan secara aktif mempromosikan BFA kepada bakal-bakal pelanggan E&P ( eksplosari dan pengeluaran) dalam industry O&G di negeri Sabah, SPEV Akan mampu memanfaatkan peluang pertumbuhan yang muncul pada tahun ini dgn sebaiknya.

BFA dan SPEV juga memasang strategi untuk memantapkan lagi kedudukannya dgn menyasarkan pendekatan sosial kepada para pelajar universiti dan juga masyarakat di Sabah amnya.

BFA juga berbesar hati ingin menawarkan kepakaran, pengalaman dan ilmu dalam membantu pelajar di UMS Sabah supaya mendapat lebih pendedahan terhadap dunia professional industri O&G sebenar.

Dengan latar belakang yang menggalakkan ini, BFA N SPEV bakal mengekalkan kedudukannya yang unggul dalam segmen perniagaan teras disamping secara agresif mengembangkan lagi sayapnya by kepada warga sabah agar kemewahan Sabah dapat di nikmati bersama.

ADVERTISEMENTspot_img
BERITA BERKAITAN