27 C
Kota Kinabalu
Isnin, Julai 15, 2024
ADVERTISEMENTspot_img

DSV, IQBAL BAKAL NIKAH DISEMBER INI?

Foto: RotiKaya.com

Menerusi sesi IG Live malam tadi, perkongsian jutawan kosmetik, Datuk Seri Vida menjadi perhatian ramai apabila dia berkongsikan tarikh perkahwinannya dengan bekas pembantu peribadi, Ahmad Iqbal.

Meskipun tidak mengumumkan tarikh, namun Iqbal sendiri tampil memberikan respon ketika sesi live berkenaan dengan meninggalkan komen ringkas “Bulan 12”.

BACA: Bekas PA Mahu Hantar Rombongan Meminang DSV

Tidak mengulas lanjut mengenai jal perkahwinannya itu, Vida bagaimanapun sempat merakamkan ucapan terima kasih kepada mereka yang sentiasa mendoakan untuk dirinya.

“Banyak yang hubungi ucap tahniah in advance, terima kasih sangat dan Tuhan mendengarlah kita punya doa iaitu kita nak kaya dunia dan akhirat.

“Alhamdulillah, saya dapati di dunia ini doa itu penting. Ikhlas daripada hati semua yang kongsi ‘saya ada kembar dan saya nak Datuk dapat anak kembar’ walau saya rasa agak mustahil.

“Akan tetapi kalau Allah kata ‘kun’ InsyaAllah akan menjadi,” katanya.

Minggu lalu, Ahmad Iqbal merancang untuk meminang Datuk Seri Vida dalam masa terdekat. Iqbal berkata Vida turut meminta untuk mengikut adat berjumpa dengan keluarganya terlebih dahulu.-

RotiKaya.Com

ADVERTISEMENTspot_img
BERITA BERKAITAN